Podrži GBT

Gradska biblioteka Travnik kao mjesto informacija, zabave, znanja, komunikacije i slično razvija širok spektar različitih djelatnosti od interesa za zajednicu.

Biblioteka postoji za građane i uz pomoć građana, te gledano tako predstavlja jedinstven civilizacijski doseg koji vrijedi njegovati. Budući da je zajednica temelj postojanja i svrhe Gradske biblioteke Travnik, na raspolaganju je niz načina na koje svi zainteresirani mogu pomoći radu biblioteke.

Zato, izaberite onaj način koji vam najbolje odgovora:

Učlanjenje

Najveća podrška samoj biblioteci jeste članstvo i redovito korištenje.

U tom smislu, posebno je važno biti član biblioteke.

Doniranje

Svaka dobrovoljno donirana marka može činiti presudan faktor kod nabavke određene nove knjige ili vrijedne bibliotečke opreme.

Donacije je moguće izvršiti vrlo jednostavno, potpuno privatno ili uz javno isticanje ukoliko je to želja donatora.

Uplate je moguće izvršiti na broj transakcijskog računa: 3386 7022 1901 9267.

Partnerstvo

Redovno učešće u različitim projektima svakodnevica je Gradske biblioteke Travnik, a jedan je od najljepših oblika njihovog ostvarivanja je partnerstvo. Stoga, ukoliko vaša institucija, poduzeće ili udruženje ima ideju za čije ostvarenje traži partnera uvijek se možete javiti na e-mail: [email protected] za razgovor o mogućnostima saradnje.

Sponzorstvo

Gradska biblioteka Travnik otvorena je za određene oblike sponzorstava, a za mogućnosti sponzoriranja uvijek se možete javiti na e-mail: [email protected] ili na telefon broj: 030 513 833 ili mobitel broj: 061 132 436.

Zahvaljujući upravo sponzorstvima ostvaruju se brojni književni susreti i književni događaji.

Pročitajte novosti iz GBT

Vijesti

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas